Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde collectie met eigen designs en veel nieuwe kleuren. Alle brillen zijn van Nederlandse ontwerpers en met zorg geproduceerd. Wij gebruiken bij de productie alleen Edelstaal en de verf komt uit de Zwitserse Berlac fabriek en is ‘Eco Friendly’.  Eco Friendly betekent dat er geen verontreinigde stoffen tijdens het proces gebruikt worden of vrij komen. Het eindresultaat is een zuivere verf met de mooiste kleuren en vrij van elke verontreiniging en dat is heel prettig voor de huid.  Eyefunc is een internationaal merk met een breed netwerk opticiens over de gehele wereld. In Nederland is Eyefunc verkrijgbaar bij de zelfstandige opticien en de prijs is ruim onder de 200,-. Onze designers maken van elke bril een sieraad voor het gezicht en geven aan dat er een Eyefunc voor iedereen is. Op onze website vind je altijd een ruime keuze aan brillen en wijzigen wij regelmatig het aanbod. Niet onze hele collectie is zichtbaar op de website, maar wel bij de opticien.